VEGANSK VINTERFERIE MADPLAN UGE 7 – INSPIRATION TIL VINTERFERIE HYGGE

INSPIRATION TIL VEGANSK VINTERFERIE MADPLAN UGE 7

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Denne uges madplan er speciel vinterferie hygge inspiration. Der er desværre ikke så mange gode tilbud. Det er ofte som om, at når vi kommer til ferier osv, så er der ikke lige så mange veganske produkter på tilbud, det er super ærgerligt.

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

VEGANSK VINTERFERIE MADPLAN UGE 7 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller “#mmfitnessdk.”

INSPIRATION TIL VEGANSK TAPAS

Vegansk tapas er seriøst lækkert og så det ret nemt. Vi elsker at lave tapas herhjemme og det er bestemt en favorit ret når vi skal hygge og holde ferie!

VEGASK TAPAS

VEGANSK VINTERFERIE MADPLAN UGE 7 - INSPIRATION TIL VINTERFERIE HYGGE 1

Vegansk vinterferie madplan uge 7

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg