HJEMMELAVEDE VEGANSKE GROVE MINI MADBRØD – LÆKRE SAMT NEMME OG SUNDE MADBOLLER
Mangler du inspiration til nogle lækre hjemmelavet madbrød, som er nemme at lave, skal du prøve disse veganske grove mini boller. De smager helt fantastisk, de er luftige og mætter godt. Opskriften er den samme som mine burgerboller, forskellen er bare at du laver dobbelt så mange boller og drysser med krydderier på toppen. Jeg drysser mini bollerne med salt og chili flager, det smager himmelsk. Passer perfekt til en god suppe, vi nyder dem når vi får tomatsuppe.. MUMS
Derudover er de helt perfekte, hvis du har skolebørn. Her vil det være en sund og nærende grovbolle, at få som formiddagsmad evt. med lidt smør i. Børn elsker jo at få hjemmebagt brød med i madkassen.
INGREDIENSLISTE TIL MINI MADBRØD
INGREDIENSLISTE:
- EN PORTION BURGERBOLLE DEJ – Se opskrift her: https://mmfitness.dk/veganske-burgerboller-opskrift-pa-grove-og-luftige-boller/
- CHILI FLAGER
- SALT FLAGER
HOW TO DO
- Lav en portion vegansk burgerbolledej.
- Form 16 små boller.
- Pensle med vand og drys med krydderier, jeg bruger chili og salt flager, men man kan bruge lige det man bedst kan lide.
INSPIRATION TIL RETTER, HVOR VEGANSKE MADBRØD PASSER PERFEKT TIL
HERHJEMME ELSKER VI TOMATSUPPE OG ISÆR MED GROFT BRØD TIL, GERNE HJEMMEBAGT…..
SE OPSKRIFT PÅ TOMATSUPPE HER: https://mmfitness.dk/vegansk-tomatsuppe-med-rode-linser-og-kokosmaelk/
ELLER TIL VEGANSK FETA DIP, DET SMAGER HIMMELSK OG ISÆR PÅ ET LÆKKERT STYK BRØD.
FIND OPSKRIFT HER PÅ VEGANSK FETA DIP: https://mmfitness.dk/haydari-dip-med-vegansk-feta/
FIND OPSKRIFT PÅ VEGANSKE MINI MADBRØD HER:
VEGANSKE MINI MADBRØD – PERFEKT TIL SUPPE ELLER TIL MADPAKKEN
Ingredienser
- 1 portion Veganske burgerboller
- 1 tsk Salt flager
- 1 tsk Chili flager
Noter
- Mini veganske madbrød passer perfekt som tilbehør til supper
- Perfekt som formiddagsmad i madpakken
- Mellemmåltid
Fremgangsmåde
- Følg fremgangsmåden som de veganske burgerboller
- Form 16 små mini boller
- Pensle bollerne med salt og chili flager
- Bag dem i ovnen i 10-12 min på 200ºC ved varmluft