LUKSUS JULESALAT MED FRISK RØDKÅL, GRØNKÅL, PÆRER, ÆBLER, BÆR, ABRIKOSER, VALNØDDER VENDT I EN LÆKKER APPELSINMARINADE MUMS…
Virkelig lækker luksus julesalat med en masse lækre grøntsager og frisk frugt. Jeg elsker denne julesalat, den har både bid, god smag og så er den også mega flot i farverne. En rigtig farverig salat, som man kan servere hele året. Men den er nu døbt julesalat grundet rødkål og grønkål. Der er også lidt friske blåbær og hindbær, og det gør lige et ekstra pift til salaten, især hindbær, det er en vild god smag til salaten. PRØV DEN!!!
INGREDIENSER TIL LUKSUS SALATEN
INGREDIENSLISTE:
- FRISK RØDKÅL
- FRISK GRØNKÅL
- FRISK PERSILLE
- ÆBLER
- PÆRER
- ABRIKOSER
- VALNØDDER
- BLÅBÆR
- HINDBÆR
DRESSING:
- OLIVENOLIE
- HVIDVINSEDDIKE
- APPELSIN – Både appelsinsaft og appelsinskal så brug en økologisk
HOW TO
- Start med at snitte rødkål fint og grønkål, hvis ikke det er købt hakket. Jeg køber ofte hakket og skyllet grønkål. Jeg putter rødkål i en foodprocessor.
- Hak frisk persille.
- Bland rødkål, grønkål og frisk persille sammen i en skål.
- Skær æbler i tern, skær pærer i tynde både, skær abrikoser i fine strimler.
- Skyl blåbær og hindbær og halver hindbær.
- Hak valnødderne groft.
- Rør dressingen sammen – olivenolie, hvidvinseddike, frisk apelsin saft og riv lidt af skallen.
- Hæld dressing over den blandet kål.
- Top salaten med pærer, æbler, abrikoser, blåbær og hindbær.
- Drys til sidst de groft hakkede valnødder over salaten.
INSPIRATION TIL LÆKRE OG SUNDE SALATER
Prøv denne lækre rød spidskålssalat med quinoa, æbler og tranebær. MUMS… Det er samme dressing som julesalaten. Jeg er ret vild med denne dressing, den kan bruges til mange salater.
RØD SPIDSKÅLSSALAT MED QUNIA, TRANEBÆR & ÆBLER
Hvis du er lige så vild med quinoa som jeg er, så skal du prøve denne salat med quinoa, spidskål, gullerødder og peanutbutterdressing, den smager HIMMELSK!
SPIDSKÅLSSALAT MED QUINOA OG PEANUTBUTTERDRESSING
FIND OPSKRIFT PÅ VERDENS BEDSTE JULESALAT HER:
DEN BEDSTE JULESALAT MED RØDKÅL, GRØNKÅL, ÆBLER, PÆRE, ABRIKOSER & FRISKE BÆR
Ingredienser
- 1/2 stk Rødkål
- 150 gram Grønkål (Frisk )
- 1/2 bundt Persille
- 1 lille Æble
- 1 lille Pære
- 35 gram Abrikoser
- 1 håndfuld Blåbær
- 1 håndfuld Hindbær
- 1 håndfuld Valnødder
DRESSING
- 1 spsk Olivenolie
- 2 spsk Hvidvinseddike
- 1 stk Appelsin (Både saft og skal)
Noter
Fremgangsmåde
- Start med at snitte rødkål fint og grønkål, hvis ikke det er købt hakket. Jeg køber ofte hakket og skyllet grønkål. Jeg putter rødkål i en foodprocessor.
- Hak frisk persille.
- Bland rødkål, grønkål og frisk persille sammen i en skål.
- Skær æbler i tern, skær pærer i tynde både, skær abrikoser i fine strimler.
- Skyl blåbær og hindbær og halver hindbær.
- Hak valnødderne groft.
- Rør dressingen sammen – olivenolie, hvidvinseddike, frisk appelsin saft og riv lidt af skallen. Hæld dressingen over den blandet kål.
- Top salaten med pærer, æbler, abrikoser, blåbær og hindbær.
- Drys til sidst de groft hakkede valnødder over salaten.
- VELBEKOMMEN