LÆKKER HJEMMELAVET PASTASALAT MED CHILIMAYO OG VEGANSKE FILET STYKKER
Mættende pastasalat uden kød og rig på proteiner. Denne pastasalat er nem, smager virkelig godt og så kan du faktisk også lave til flere dage i træk, helt perfekt. JUBIII. Jeg træner en del og derfor skal jeg have en masse proteiner og denne pastasalat sørger for, at jeg får en frokost med mange gode proteiner. Jeg bruger rød linsepasta fra COOP, efter min mening er de, de bedste pasta’er der er glutenfrie og som ikke klistrer sammen eller bliver hårde og kedelige på anden dagen. I denne opskrift bruger jeg veganske filet stykker fra SPIR, de smager faktisk ret godt og isæt stegt på panden med en masse krydderier. Derudover kommer jeg også spidskål, peberfrugt og vegansk chilimayo!
INGREDIENSER TIL PASTASALAT MED CHILIMAYO
INGREDIENSLISTEN:
- RØD LINSEPASTA FRA COOP
- VEGANSKE FILET STYKKER FRA SPIR
- SPIDSKÅL
- PEBERFRUGT
- VEGAN CHILIMAYO – Se her: https://veganerbiksen.dk/collections/dressing-pesto/products/sriracha-chili-mayo-sauce-455-ml
HOW TO
- Kog de røde linsepasta‘er efter anvisningen på pakken
- Steg de veganske filet stykker på panden med en masse krydderier
- Skær spidskål og peberfugt ud
- Bland det hele sammen og vend det med chilimayo
INSPIRATION TIL LÆKRE, SUNDE OG NEMME FROKOSTER
Elsker du pastasalat, så har jeg flere opskrifter med cremet pastasalat, som er rigtige gode og perfekt at have med til frokost.
Se opskrift her på cremet pastasalat med karry: https://mmfitness.dk/cremet-vegansk-pastasalat-med-karry/
Eller opskrift på på pastasalat med satay-tofu: https://mmfitness.dk/vegansk-pastasalat-med-rode-linsepasta-gront-og-satay-tofu/
FIND OPSKRIFT PÅ PASTASALAT MED CHILIMAYO HER:
NEM OG LÆKKER VEGANSK PASTASALAT MED CHILIMAYO
Ingredienser
- 50 gram Rå rød linsepasta
- 100 gram Spir vegansk filet
- 100 gram Spidskål
- 50 gram Rød peberfrugt
- 15 gram Vegansk chili mayo
Noter
- Tilføj evt. hjemmelavet aioli, det smager også rigtigt lækkert. Se påskrift her: https://mmfitness.dk/hjemmelavet-vegansk-aioli-lavet-pa-silketofu/
- Skift rød linsepasta ud med almindelig fuldkornspasta. Vær obs på at proteinindholdet bliver lavere.
- Lav denne pastasalat til flere dage, og foodprep det i bøtter, det kan sagtens holde sig.
Fremgangsmåde
- Kog de røde linsepasta‘er efter anvisningen på pakken.
- Steg de veganske filet stykker på panden med en masse krydderier.
- Skær spidskål og peberfugt ud.
- Bland det hele sammen og vend det med chilimayo.