SUND, LÆKKER OG NEM VEGANSK LASAGNETTE – MEXICANSK INSPIRERET!
Vi elsker lasagnette og vi elsker også mexicansk inspireret mad, det spiser vi faktisk ret ofte. Så hvorfor ikke slå de to ting sammen, og lave en lække vegansk lasagnette, som er mexicansk inspireret. Det er en lækker nem hverdags spise og børnene vil klart have den som favorit, det er den i hvertfald herhjemme. Du kan også nemt lave en stor portion og have til flere dage, vi laver ofte mad til flere dage, da vi har travlt i vores hverdag med arbejde og fritidssport. Lasagnette er nemt lige at varme op og så kan du hurtigt lave lidt grøntsagsstave til.
INGREDIENSER TIL NEM VEGANSK LASAGNETTE
INGREDIENSLISTE:
- HAKKET PLANTEFARS jeg kan bedst lide den fra NATURLI
- TEX MEX KRYDDERI
- CHAMPIGNONER
- PEBERFRUGT
- GULEROD
- KNOLDSELLERI
- SQUASH
- LØG
- HVIDLØG
- SORTE BØNNER PÅ DÅSE
- KEDNEY BØNNER PÅ DÅSE
- KEDNEY BØNNER I CHILISOVS
- HAKKET TOMATER
- LINSE PASTA
- VEGANSK REVET OST
OSTE FRI SOVS:
- ÆRTE DRIK – Jeg bruger altid DRYK
- BUTTERBEANS ELLER LIMABØNNER
- MUSKATNØD
KRYDDERIER:
- OREGANO
- BASILIKUM
- PAPRIKA
- SPIDSKOMMEN
- SALT
- PEBER
HOW TO – NEM VEGANSK LASAGNETTE
- Start med at lave vegansk bolognese (undlad valnødder og røde linser) og tilføj hakket Naturli
- Blend alle ingredienserne sammen til den ostefrie sovs i en blender
- Kog dine pasta let, de må ikke være kogt helt færdigt
- Bland det hele sammen i et ovnfast fad og drys med revet ost
- Bag det i ovnen
- Server evt. din lasagnette med snack grønt eller en grøn salat
INSPIRATION TIL NEMME VEGANSKE HVERDAGS RETTER
Vi har altid en travl hverdag, så vi benytter os meget af nemme veganske retter, men vi prioriterer at de er gode, sunde, mættende og fyldt med grøntsager. Så selvom de er nemme, så har vi altid grøntsager med i vores hverdagsmad og vi har gode plante protein kilder med i vores ugeplan.
PRØV DENNE LÆKRE VEGANSKE BUTTER CHICKEN MED BLOMKÅL & SPINAT
ELLER EN AF VORES PASTASALAT, DET ER VIL GLADE FOR OM SOMMEREN OG TIL VORES FROKOST.
FIND OPSKRIFT PÅ NEM VEGANSK LASAGNETTE – MEXICANSK INSPIRERET HER:
NEM VEGANSK LASAGNETTE – MEXICANSK INSPIRERET
Ingredienser
- 1 pakke Plantefars (Jeg bruger Naturli )
- 1 brev Tex mex
- 1 mellem Løg
- 2 fed hvidløg
- 200 gram Champignon
- 1 lille Rød peberfrugt
- 1 styk Squash
- 2 mellem gulerødder
- 100 gram Knoldselleri
- 1 dåse Sorte bønner (Skyllet og drænet)
- 1 dåse Kidneybønner (Skyllet og drænet)
- 1 dåse Kidneybønner (I chili sovs )
- 1 tsk Oregano
- 1 tsk Basilikum
- 1 tsk Paprika
- 0,5 tsk spidskommen
- 1 tsk salt
- 0,5 tsk Peber
- 300 gram Rå rød linsepasta
- 150 gram Vegansk ost (Revet )
OSTE FRI SOVS
- 200 gram Ærte Drik
- 1 dåse Butterbeans (Eller Lima bøner skyllet og drænet)
- 1 tsk Stødt muskatnød
Noter
Fremgangsmåde
- Start med at lave vegansk bolognese (undlad valnødder og røde linser) og tilføj hakket naturli
- Blend alle ingredienserne sammen til den ostefrie sovs i en blender
- Tænd ovnen på 200º
- Kog dine pasta let i små 5 min, de må ikke være kogt helt færdigt
- Bland det hele sammen i et ovnfast fad og drys med revet ost
- Bag det i ovnen i 20-25 min på 200ºC
- Server evt. din lasagnette med snack grønt eller en grøn salat
- Velbekommen