Plantebaserede kostplaner 1

Plantebaseret livsstilsændring gennem en fleksibel kostplan, råd & vejledning.

Vil du skabe forandringer i dit liv? Spise mere plantebaseret? Har du en drøm om at tabe dig? Eller bare være sund i krop og sjæl? Så kan jeg helt sikkert hjælpe dig!

Kan du genkende dig selv i dette?

Plantebaseret kost og kostplaner

Du ønsker at få mere plantebaseret kost ind i din hverdag, men mangler inspiration til at spise mere varieret og mere rigt på proteiner. Du spiser forarbejdede veganske fødevarer og kan godt mærke at det ikke fungerer på den lange bane. Du mangler hjælp til at få en hverdag med sund og varieret plantebaseret kost, hvor der samtidig også er plads til også at tage den nemme løsning. 

 

Plantebaseret vægttab

Du ønsker et vægttab med plantebaseret kost, men kulhydrat fylder det meste i kosten og det er svært at opnå mæthed, du kommer til at spise for mange kalorier og ender i kalorieoverskud i stedet for kalorieunderskud.

 

Plantebaseret muskelopbygning

Du vil gerne opbygge muskelmasse gennem plantebaseret kost, men kæmper med at få den rette makrofordeling mellem fedt, kulhydrat og protein, og ender ofte med at spise for meget kulhydrat og fedt.

 

Overskud i hverdagen

Du mangler energi og overskud i din hverdag, men du mangler de rette redskaber eller du træner hårdt, men føler ikke du får nok ud af de mange timers træning, og frygter du ikke får dækket kroppens behov for næringsstoffer.

PERSONLIG TRÆNER OG KOSTVEJLEDER MED SPECIALE I PLANTEBASERET KOST​

Navnet er Mette Møller, uddannet kostvejleder med speciale i plantebaseret kost.

Hos mig får du informerende, inspirerende og anvendelig rådgivning og vejledning omkring den plantebaseret kost, hvor jeg kan sørge for at du får en helt perfekt kostplan der dækker alle dine behov.

Jeg har mange års erfaring indenfor skræddersyet kostplaner, både indenfor kost med animalske produkter og med plantebaseret kost, hvor jeg bruger mine egne sunde opskrifter.

Mette Møller - Plantebaseret kostplaner

HVAD KAN DU FORVENTE?

Jeg vil gøre alt for at du kommer i mål med dine ønsker og vejen derhen bliver 100% skræddersyet i forhold til dine præferencer, ønsker og behov. Du vælger selv hvor mange måltider du ønsker, alt efter din dagligdag og hvad der fungere bedst for dig. Du vil altid få flere valgmuligheder.

Jeg tager selvfølgelig højde for allergier og særlige kostpræferencer.

NEM, LÆKKER & SUND KOSTPLAN

For at opnå optimal udvikling for dig, så vil jeg lave en fleksibel og varieret kostplan, der passer ind i din hverdag. Den vil blive tilpasset til dit behov f.eks. Vil du få en overskuelig kostplan, hvis du har en travl hverdag og ofte er på farten. Den vil også være målrettet dine behov og indeholde en masse spændende lækre opskrifter, der passer ind til dig. Ønsker du familievenlig kostplan vil jeg også kunne målrette din kostplan til det. 

Kostplaner der passer til dig og resten af familien

Rigtig mange ønsker at spise plantebaseret kost, men syntes det er svært at spise varierende og har svært ved at navigere rundt i makrofordelingerne. Mange ender med at spise det samme, da de mangler redskaber og inspiration til at spise en sund, varieret og balanceret plantebaseret kost. 

Mange mangler også at få inspiration til hvordan de kan leve mere plantebaseret og her kan jeg 100% hjælpe dig og din familie med at få lækker og sund plantebaseret kost, som smager helt fantastisk og som børnene også vil elske at spise. 

Jeg lever selv 100% plantebaseret og har igennem en del år udviklet mine egne opskrifter, der har fokus på sund og fornuftig næringsindhold. 

Vegansk / Plantebaseret kostplan

Jeg lever selv 100% plantebaseret og jeg udvikler mine egne opskrifter. Jeg går personligt meget op i, at min krop får den rette fordeling af protein, fedt og kulhydrat. Jeg elsker at spise plantebaseret kost, da det har så meget mere smag og du kan nemt lave sund og varierende kost i en travl hverdag. 

Vegetarisk kostplan

Jeg har en del klienter, som ønsker at spise mere plantebaseret, men stadig have plads til at spise mælkeprodukter og æg, fordi det for dem fungere bedst. Dette kan fungere 100% sammen og du vil kunne få en skræddersyet kostplan, der indeholder lige de behov du har brug for. Jeg vil nemt kunne give dig en fleksibel kostplan, der indeholder lige det du og din familie har brug for. 

Pesce- Pollo- og Fleksitar kostplan

Man behøver ikke at spise 100% plantebaseretkost hos mig. Jeg har en del klienter, der stadig ønsker at spise fisk eller kylling, da det ikke kan undværes hos dem. Dette er intet problem, man kan sagtens spise en varieret kost, som både indeholder plantebaseret kost, kylling eller fisk. 

Måske du ønsker at spise mindre kød og mere plantebaseret, så kan jeg også lave en fleksibel og skræddersyet kostplan. Mange ønsker også at indføre kødfrie dage, men mangler inspiration samt redskaber til at få det indført i sin dagligdag og her vil jeg kunne hjælpe dig med at få de rette redskaber, så du i din hverdag kan spise mindre kød og erstatte det med sund og mættende plantebaseret kost. 

Kom i gang i dag!

SKRÆDDERSYET TRÆNINGSPROGRAM

Du vil modtage en individuelt skræddersyet træningsplan fra mig. Planen vil være fyldt med gode øvelser, der er tilpasset dit niveau. Niveauet stiger i takt med at du bliver bedre. Dit træningsprogram vil blive skræddersyet ud fra dine mål uanset om du træner hjemme, udendørs eller i et fitnesscenter. Dog skal det påpeges at træning er IKKE et krav for, at vi skaber resultater sammen! Der medfølger videoer af alle øvelser, så du trygt kan træne på egen hånd.

MMFitness app træningsprogram
MMFitness app kommunikation

HJÆLPSOM KOMMUNIKATION

God kommunikation er utrolig vigtigt for mig. Jeg vil sørge for, at du får en god forståelse for hele processen. Du vil få konstruktiv feedback igennem chat beskeder, opkald eller personlige video beskeder for at jeg bedst muligt kan jeg hjælpe dig med at være motiveret og fokuseret. Vigtigst af alt, er at du føler dig godt tilpas og kan mærke at du er på rette vej og at du finder glæde ved at leve et aktivt og sundt liv. Processen i din livsstilsrejse skal være motiverende, sjov, spændende og selvfølgelig lærerig. 

INDIVIDUEL TRÆNINGS OG KOST APP MED OPFØLGNING

Gennem løbende opdateringer/indtjekninger sikre vi sammen at din kost og træning er målrettet og at det fungerer for dig. Det er vigtigt med løbende opfølgning, da det giver mig mulighed for, at vi sammen løbende kan tilpasse processen, så der er en positiv progression. Du vil altid være på rette vej når vi har et tæt løbende samarbejde.

MMFitness app kostplan
Plantebaserede kostplaner 2

DU ER ALTID I SIKRE HÆNDER!

Jeg møder dig i øjenhøjde og giver dig de bedst mulige redskaber du har behov for. Vi skal ikke kun skabe gode resultater og have dig i mål, vi skal også have dig trygt og sikkert ud på den anden side, med vedvarende gode rutiner og vaner, der gør at du 100% kan stå på egne ben! Forløbet skal være brugbart for dig, så du har de bedst mulige betingelser for at kunne fortsætte den nye sunde og gode livsstil! 

Vælg mellem et 3 eller 6 måneders forløb

Personlige træningsprogrammer og kostplaner.

  • Du modtager både en fleksibel kostplan og et personligt træningsprogram, der er tilpasset dit niveau, ønsker og ambitioner.
  • Endvidere ugentlige opdateringer og feedback, samt 24 timers åben chat og support til mig.

3 måneders Forløb

1.250 DKK Per måned
  • Fleksibel kostplan
  • Personligt træningsprogram
  • Tilpasses efter behov
  • 24 timers support

6 MÅNEDERS Forløb

995 DKK Per måned
  • Fleksibel kostplan
  • Personligt træningsprogram
  • Tilpasses efter behov
  • 24 timers support
Spar 20%
Kun interesseret i kostplaner?

Udfyldt blot formularen, så tager vi en snak om dine behov.

Mine klienters resultater

Hvad mine klienter siger

Kom i gang i dag!