LÆKKER GRØN MIDDAG MED PLANTEBASERET KYLLINGFILET, HJEMMELAVET CHAMPIGNONSOVS SAMT AGURKSALAT & SPRØDE HASSELBACK SØDE KARTOFLER
Super lækker og smagsfuld plantebaseret middag – står du og mangler inspiration til en kødfri dag eller ret, så følg med her! Dette er en fuld opskrift på en grøn og plantebaseret middag, perfekt til en gæstemiddag eller til en lækker ret til weekenden! Plantebaseret kyllingfilet (som er købt i Føtex) med hjemmelavet tilbehør. MUMS…
INGREDIENSER TIL PLANTEBASERET MIDDAG
INGREDIENSLISTE TIL PLANTEBASERET KYLLING MED TILBEHØR:
VEGANSK KYLLINGFILET – Fra LIKE MEAT, de smager så godt og nemme at lave. Smør den evt. ind i en marinade, vi har smurt lidt BBQ SOVS på dem inden tilberedning. LIKE CHICKEN FILET
BBQ MARINADE
RODFRUGTER – Vi elsker bagte rødbeder i ovnen, lav det du bedst kan lide.
OPSKRIFTER:
HOW TO – PLANTEBASERET KYLLINGFILET MED LÆKKERT TILBEHØR
- Start med at lave din agurksalat, den skal laves 4-6 timer inden servering og gerne dagen før.
- Gå igang med dine hasselback søde kartofler, gør dem klar til at de kan komme i ovnen.
- Læg dine veganske kyllingefileter i marinade og lad dem trække på køl.
- Imens sætter du dine søde kartofler i ovnen og evt rodfrugter
- Lav champignonsovs imens søde kartoflerne og rodfrugter står i ovnen.
- Tilbered dine veganske kyllingefileter, put dem i Air fryer i 10 min eller steg dem på en panden.
- Server de plantebaseret kyllingefiletter med de bagte rodfrugter, søde kartofler, den lune sovs og den sprøde agurksalat.
- VELBEKOMMEN
FIND OPSKRIFT PÅ PLANTEBASERET KYLLINGFILET MED HASSELBACK SØDE KARTOFLER, HJEMMELAVET VEGANSK CHAMPIGNONSOVS & AGURKSALAT HER:
PLANTEBASERET KYLLINGFILET MED HASSELBACK SØDE KARTOFLER, HJEMMELAVET VEGANSK CHAMPIGNONSOVS & AGURKSALAT
5 fra 1 stemme
Antal: 4 Personer
Forberedelse6 timer t
Tilberedelse1 time t
I alt7 timer t
Ingredienser
PLANTEBASERET KYLLING MED TILBEHØR
- 2 pakker Like meat Chicken filet
- 1 pose Rodfrugter
- 1-2 spsk BBQ Marinade
Noter
1 person indeholder:
- 150 gram søde kartofler
- 1 plantebaseret kyllingfilet
- 100 gram Champignonsovs
- 30 gram agurksalat
- 200 gram rodfrugter med rødbeder
Fremgangsmåde
- Start med at lave din agurksalat, den skal laves 4-6 timer inden servering og gerne dagen før
- Gå igang med dine hasselback søde kartofler, gør dem klar til at de kan komme i ovnen
- Læg dine veganske kyllingefileter i marinade og lad dem trække på køl. Imens sætter du dine søde kartofler i ovnen og evt. rodfrugter
- Lav champignonsovs imens søde kartoflerne og rodfrugter står i ovnen
- Tilbered dine veganske kyllingefileter, put dem i Air fryer i 10 min eller steg dem på en panden
- Servere de plantebaseret kyllingefileter med de bagte rodfrugter, søde kartofler, den lune sovs og den sprøde agurksalat
- VELBEKOMMEN
Næringsindhold
PLANTEBASERET KYLLINGFILET MED HASSELBACK SØDE KARTOFLER, HJEMMELAVET VEGANSK CHAMPIGNONSOVS & AGURKSALAT
Indhold per portion (1 person)
Kalorier 472
Kalorier fra fedt 170
% Daglig værdi*
Fedt 18.9g29%
Mættet fedt 5.5g34%
Transfedt 0g
Flerumættet fedt 0.21g
Enkeltumættet fedt 0.019g
Kolesterol -1mg-0%
Salt 6.31mg0%
Kalium 775mg22%
Kulhydrater 53.6g18%
Fibre 16.8g70%
Sukker 22.6g25%
Protein 18.7g37%
Vitamin A 519IU10%
Vitamin C 29.4mg36%
Calcium 80.4mg8%
Jern 1.87mg10%
* Daglig værdi er baseret på en diæt med 2000 kalorier.