SUND MADPLAN UGE 18

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 18

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

SUND MADPLAN UGE 18 – PLANTEBASERET/VEGANSK INSPIRATION

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

Vi går sommeren i møde og det betyder altså at vi skal begynde på alt den lækre sommer mad, elsker sommer og elsker at grille. Vi skal til at skifte simre retterne ud med lækre salater og massere af plantebaseret bøffer lavet på kikærter, edamame- bønner eller kedneybønner. Sund madplan uge 18 indeholder både simre retter og lækker sommer mad… MUMS

INSPIRATION TIL HJEMMELAVEDE SOMMER DRESSINGER

Jeg elsker at lave hjemmelavede dressinger, dog kan man idag få en del købe veganske dressinger, men det er bare ikke det samme som en hjemmelavede dressing og du kan faktisk lave super lækre dressinger, som ikke er en kaloriebombe. De færdig lavede dressinger er ofte ret høje på kalorier….

PRØV DENNE MANGO/CHILI DRESSING – Den er eksotisk og så lækker i smagen….

chili-mango dressing

Jeg kan også anbefale hjemmelavede aioli, det er så nemt og smager himmelsk..

VEGANSK AIOLI DRESSING

vegansk aioli
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg