SUND MADPLAN UGE 50

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 50

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Sund madplan uge 50 er inspireret af hvad vi lige har lyst til og hvad vi har i fryseren. Der er desværre ikke de vilde tilbud, så vi kører tøm fryseren her i december måned. Vi tager til Budapest fredag, så ugeplan bliver udvidet med min frokost og morgenmad.

SUND MADPLAN UGE 50 – PLANTEBASERET/VEGANSK INSPIRATION

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

INSPIRATION TIL SUND HJEMMELAVET KAGE, PERFEKT TIL EFTERMIDDAGSSNACK ELLER AFTENSNACK

Jeg elsker bagt grød og jeg laver både bagt havregrød med æble og kanel eller bagt havregrød med blandet bær. MUMS….

BAGT HAVREGRØD MED ÆBLE & KANEL

bagt havregrød med æble og kanel

ELLER BAGT HAVREGRØD MED BANAN & BÆR

vegansk bagt havregrød

Sund madplan uge 50

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg