SUND VEGANSK MADPLAN UGE 12

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 12

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Sund vegansk madplan uge 12, er med nemme hverdagsretter, og med lækker gæstemiddagsmad til weekenden. Indbagt farsbrød, smager super lækkert og hvis du skal have gæster fredag eller lørdag er det oplagt at servere det sammen med rodfrugter, en god salat samt en lækker vegansk sovs!

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 12 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

INSPIRATION TIL OPSKRIFTER MED SÆSON GRØNTSAGER FOR MARTS MÅNED

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 12 1

Marts måned byder på mange gode grøntsager og vi er herhjemme ret glade for knodselleri, porre, rødbede og gulerødder.

Vegansk bolognese som er på madplanen er oplagt, da der er mange af sæsonens grøntsager med.

Er du vild med jordskokker, kan jeg klart anbefale min lækre jordskokke suppe med tofuspyd! MUMS😋 🌱

JODSKOKKESUPPE MED TOFUSPYD

Sund madplan uge 36

Jeg kan også klart anbefale min rødbederisotto, den smager HIMMELSK 💚 🤩

CREMET VEGANSK RØDBEDERISOTTO

rødbederisotto

Sund vegansk madplan uge 12

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg