SUND VEGANSK MADPLAN UGE 23

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 23

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Sund vegansk madplan uge 23 er med nemme sunde hverdagsretter, primært salatretter. Rema 1000 har gode tilbud i denne uge. De har tilbud på plantefars, kebab strips, pipfri, falafelfars, tørret kikærter og tofu. JUBIIII

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 23 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

INSPIRATION TIL EN LÆKKER FRISK SOMMERSALAT MED FERSKEN

Vi har vores eget ferskentræ i vores drivhus, og vi får rigtig mange lækre ferskner, dog kommer de først senere på sommeren, men derfor vil jeg gerne lige dele en lækker frisk sommersalat ☀️ 🍑 Sommeren er jo for alvor kommet, så måske i skal grille i weekenden og der vil en lækker sommersalat jo være helt perfekt til! MUMS…

SALAT MED SPIDSKÅL & FERSKEN

SALAT MED FERSKEN OG SPIDSKÅL

Sund vegansk madplan uge 23

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg