SUND VEGANSK MADPLAN UGE 27

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 27

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Vi har sommerferie, så vi skal selvfølgelig have nogle lækre retter. Såsom sushibowl, hjemmelavet pizza og burger (LIDL har tilbud på burgerbøffer) Sund vegansk madplan uge 27 med inspiration til lækkert sundt og hjemmelavet mad. MUMS☀️

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 27 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.”

INSPIRATION TIL HJEMMELAVET SNACKS/MELLEMMÅLTIDER

Har du svært ved at finde ud af hvad du skal spise om eftermiddagen og får du ofte cravings der, så kan jeg klart anbefale at lave nogle lækre og nemme sunde snacks, som du kan have med på farten eller lave til flere dage 🙌🏻 🌱

INSPIRATION TIL HJEMMELAVEDE SNACKS OG MELLEMMÅLTIDER

hjemmelavede snacks

sund vegansk madplan uge 27

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg