SUND VEGANSK MADPLAN UGE 32

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 32 – DAGKOST FORSLAG

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Det er ikke ligefrem fordi vi vælter os i solskin og varme lige nu i DK! Jeg får derfor mere lyst til lidt mere varme retter med en masse grøntsager.. MUMS. Sund vegansk madplan uge 32 er med nemme hverdagsretter og med lækre simre retter. Netto har tilbud på LIKE MEAT produkter og tilbud på en masse grøntsager. Rema 1000 har også tilbud på frosne grøntsager, hvis det skal være nemt.

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 32 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.”

INSPIRATION TIL BAGT HAVREGRØD MED BANAN & BÆR

Har du en masse bær i haven, så kan du lave denne lækre “grød kage” den smager helt fantastisk. Den kan spises til morgenmad, men den kan bestemt også spises som et stykke kage til kaffen eller som en lækker sund aften snack. Jeg elsker selv at spise bagt grød om aften.. MUMS😋 🌱

VEGANSK BAGT HAVREGRØD MED BANAN & BÆR

vegansk bagt havregrød

Sund vegansk madplan uge 32

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg