SUND VEGANSK MADPLAN UGE 38

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 38

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Denne ugeplan er med nemme og lækre hverdagsretter, samt lækker plantebaseret middag, som er perfekt til weekendmad enten hvis du skal have gæster eller forkæle familien. Jeg skal til konkurrence i Sverige, så jeg skal primært lave af ris, vegansk kylling og riskiks, men derfor skal i ikke snydes for en lækker sund vegansk madplan uge 38 ☘️ 😋

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 38 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.”

INSPIRATION TIL GRØDBOLLER

Vi elsker hjemmelavede grødboller, de smager helt fantastiske. De mætter virkelig godt de har en god kombination af energirige kulhydrater, proteiner og fornuftige fedtkilder som giver en sund næringsrig grovbolle. VELBEKOMMEN!

KOLD HÆVEDE GRØDBOLLER PÅ PLANTEMÆLK

koldhævede grødboller

Sund vegansk madplan uge 38

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg