SUND VEGANSK MADPLAN UGE 45

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 45

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Der er ikke de store vilde tilbud i denne uge, der er rigtig meget and osv grundet Mortens aften med desværre er der ikke tilbud på nogle veganske alternativer til Mortens aften pånær rødkål, æbler, svesker osv. Men derfor har sund vegansk madplan uge 45 inspiration til en plantebaseret Mortens aften. MUMS… Du kan nemlig sagtens lave en super lækker plantebaseret middag til Mortens aften, med Mock duck, hasselbagte kartofler og en lækker rød spidskålssalat…

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 45 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.”

INSPIRATION TIL VEGANSK INDBAGT FARSBRØD

Er du nu ikke til mock duck, så kan jeg klart anbefale at lave indbagt farsbrød, det smager helt fantastisk. Farsbrødet er lavet på kartofler, ris, bønner osv. Det smager LUKSUS…

INDBAGT VEGANSK FARSBRØD

indbagt vegansk farsbrød

Sund vegansk madplan uge 45

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg