SUND VEGANSK MADPLAN UGE 48

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 48

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Vi er rejst på bryllupsrejse til Mexico 🇲🇽 I skal selvfølgelig ikke snydes for en lækker sund vegansk madplan uge 48. Jeg har i stedet lavet en udvidet madplan med inspiration til morgenmad og frokost. MUMS….

Jeg vil på min instagramprofil lave story med plantebaseret kost fra Mexico, dele de steder vi er ude og spise og vise hvilket muligheder der er for at købe plantebaseret/vegansk mad. Så følg gerne med, hvis du er interesseret 🌯☘️

INSTAGRAM PROFIL

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 48 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller “#mmfitnessdk.”

INSPIRATION TIL LÆKKER HJEMMELAVET KOMPOT MED STJERNEANIS – SMAGEN AF JUL🎅🎄

Jeg elsker kompot og denne smager så meget af jul og smager himmelsk på GRØD.

PRØV DEN…..

SUKKERFRI BÆRKOMPOT MED STJERNEANIS

sukkerfri bærkompot
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg