VEGANSK BUDGETVENLIG MADPLAN UGE 14

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK BUDGETVENLIG MADPLAN UGE 14

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Der er mange gode tilbud i uge 14, så vegansk budgetvenlig madplan uge 14 er fyldt med gode veganske retter, hvor du nærmest kan få det hele på tilbud.

SUND VEGANSK BUDGETVENLIG MADPLAN UGE 14 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller “#mmfitnessdk.”

INSPIRATION TIL NEMME HVERDAGSRETTER

Rema 1000 har virkelig mange gode tilbud i denne uge, og det skal da helt klar udnyttes.

Jeg elsker mexicansk inspireret mad og har en del lette hverdagsretter, der smager virkelig godt og så nemt at lave.

Det du skal bruge er Naturli plantefars, her kan du nemlig både bruge det til mexicansk pastaret eller til fyld i tortilla.

Rema 1000 har også tilbud på fuldkorns tortilla og Naturli plantefars.

PRØV DISSE TO HVERDAGSRETTER:

VEGANSKE TORTILLA MED VEGANSK MEXICANSK FYLD

MEXICANSK PASTARET SMAGER OGSÅ RIGTIGT GODT OG LAVER DET OFTE TIL MIN FROKOST

MEXICANSK PASTARET

SUND MADPLAN UGE 31

Vegansk budgetvenlig madplan uge 14

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg