SUND OG LÆKKER HJEMMELAVET VEGANSK COLESLAW
Det er super nemt, at lave sin egen coleslaw og det smager altså bare meget bedre. Desuden kan du nemt lave en sund dressing. Jeg bruger altid frisk persille i min coleslaw, det giver lige et boost i smagen. Coleslaw smager godt både vinter og sommer. Den smager fantastisk i en hjemmelavet burger eller som tilbehør til en grillaften ude på terrassen.
Du får den flotteteste coleslaw salat hvis du mixer både hvid og lilla spidskål, den bliver bare så flot i farven.
Derudover er det rigtigt godt for ens sundhed, at spise grove grønsager og ikke mindste for klimaet. Kål er en grov grønsag og indeholder mange vitaminer, mineraler og kostfibre. Læs mere om dette, hvis du er interesseret HER: https://altomkost.dk/raad-og-anbefalinger/de-officielle-kostraad-godt-for-sundhed-og-klima/spis-flere-groentsager-og-frugter/
INGREDIENSER TIL COLESLAW
INGREDIENSLISTE COLESLAW:
- LILLA SPIDSKÅL
- HVID SPIDSKÅL
- GULERØDDER
- FRISK PERSILLE
INGREDIENSLISTE COLESLAW DRESSING:
- NEUTRAL YOHHURT – Jeg foretrækker JOE’ KURT, den er nemlig tyk og virkelig lækker og cremet.
- VEGANSK MAYONNAISE
- DIJON SENNEP
- SIRUP
- ÆBLECIDEREDDIKE
- SALT&PEBER
NEMT AT LAVE OG SUPER LÆKKERT
FREMGANGSMÅDE:
- Riv gulerødder og kål i en foodprocessor
- Hak persille fint
- Rør dressingen sammen
- Bland det hele sammen i skål og rør det godt rundt
INSPIRATION TIL RETTER MED SUND VEGANSK COLESLAW
JEG ELSKER COLESLAW I BURGER, OG KAN KLART ANBEFALE AT LAVE PULLED JACKFRUIT BBQ BRUGER MED SEITAN.
SE HER: https://mmfitness.dk/hjemmelavet-vegansk-pulled-jackfruit-bbq-burger-med-seitan/
ØNSKER DU EN MERE AVANCERET COLESLAW OGSÅ FYLDT MED SMAG, KAN JEG KLART ANBEFALE MIN COLESLAW MED FENNIKEL.
SE HER: https://mmfitness.dk/vegansk-coleslaw-med-fennikel-og-frisk-persille/
ER DU VILD MED FARSBRØD, SÅ SKAL DU PRØVE DETTE LÆKRE VEGANSKE FARSBRØD, SAMMEN MED VEGANSK COLESLAW, DU VIL IK FORTRYDE.
SE HER: https://mmfitness.dk/indbagt-vegansk-farsbrod/
FIND OPSKRIFT PÅ VEGANSK COLESLAW HER:
VEGANSK COLESLAW MED LILLA OG HVID SPIDSKÅL SAMT FRISK PERSILLE
Ingredienser
- 1/2 styk Rød spidskål
- 1/2 styk Spidskål
- 3-4 stk Gulerødder
- 1/2 bundt Frisk Persille
- 150 gram Neutral yoghurt (JOE' KURT)
- 15 gram Vegansk mayonnaise
- 1/2 tsk Dijon sennep
- 1 tsk Æblecidereddike
- 1 tsk Sirup (Agave el. zero sirup)
- 1 tsk salt og peber
Noter
- Du kan undlade persille
- Jeg bruger JOE’ KURT yoghurt, da den er tyk og cremet.
- Du kan sagtens nøjes med en slags spidskål.
Fremgangsmåde
- Riv spidskål og gulerødder på et rivejern eller i en foodprocessor.
- Hak persille fint.
- Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, smag den til med salt&peber.
- Bland det hele sammen og rør det godt rundt.
- VELBEKOMMEN