VEGANSK FØDSELSDAGSMIDDAG PART 2

INSPIRATION TIL VEGANSK FØDSELSDAG – PART 2

Så fik jeg holdt endnu en fødselsdag for min søn der blev 11 år. Moren bestemte hovedretten og min søn bestemte desserten. Og hold da op, det blev en vellykket fødselsdagsmiddag for hele vores familie. Vi serverede vegansk sushibowl og vegansk brownie med friske bær og is fra Naturli. MUMS det var lækkert…. Jeg kan nu bedst lide at lave alt maden selv, så jeg bruger altid 2 dage. Jeg forbereder en masse dagen før, så er der nemlig lidt mindre på selve dagen, hvilket gør at jeg nyder fødselsdagen mere. Vi købte en stak engangsbowl og det fungerede altså super godt, så kunne alle lave en super flot og lækker sushibowl. Vores gæster syntes det var ret så smart og genialt. Og ja så var opvasken og lidt nemmere 😉

MENU TIL VEGANSK FØDSELSDAG – PART 2

HOVEDRET:

VEGANSK SUSHBOWL

  • SUSHI RIS
  • SALATBOWL
  • MANGO
  • AVOKADO
  • LIME
  • TANGSALAT
  • HJEMMELAVEDE CHILIMAYO
  • TERIYAKISOVS
  • SUR SØD SOVS
  • MARINEDE TOFU
  • RISTEDE SESAM

DU KAN FINDE MERE SPECIFIK OPSKRIFT HER: VEGANSK SUSHI BOWL

DESSERT:

VEGANSK BROWNIE MED IS & FRISKE BÆR

HOW TO

STEP 1 – DAGEN FØR:

DAGEN FØR KAN DU TILBEREDE:

  • SNITTE GRØNSAGER – Rødbeder, gulerødder, spidskål og forårsløg.
  • BAGE VEGANSK BROWNIE – Den bliver rigtig god hvis den får lov til at stå en dags tid.
  • LAVE VEGANSK BROWNIE

STEP 2 – PÅ DAGEN:

  • KOGE SUSHI RIS
  • MARINERE TOFU (fra morgenstunden)
  • TØ EDAMAMEBØNNER OP
  • SNITTE AGURK
  • SKÆRE LIME UD
  • SKÆRE MANGO I TERN
  • SKÆRE AVOKADO I TERN

INSPIRATION TIL VEGANSK FØDSELSDAG – BILLEDET GALLERI

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg