SUND OG LÆKKER VEGANSK GULERODSKAGE – BAGT PÅ HAVREGRØD & UDEN SUKKER
Lækker svampet vegansk gulerodskage, lavet på bagt havregrød, uden sukker og rig på proteiner. Denne lækre gulerodskage, smager himmelsk og du kan ikke smage at der hverken er mel, sukker eller æggeerstatning i. Gulerodskagen er svampet, fast i sin konsistens og smager SÅ GODT! Jeg er vild med KAGEN! Vegansk gulerodskage er toppet med proteinglasur, og det smager også helt fantastisk, jeg er meget overrasket over hvor lækker smagen og konsistensen er. Dette er min favorit opskrift på bagt havregrød, den SKAL PRØVES.. Du kan spise kagen kold lige fra køleskabet og det smager bogstaveligt talt som kage😋 🥕
INGREDIENSER TIL VEGANSK GULERODSKAGE
INGREDIENSLISTE
GULERODSKAGE:
- HAVREGRYN
- ÆRTE DRIK – Jeg bruger altid DRYK, det er klart min favoritplante mælk, du kan også bruge andet plantemælk.
- PEANUTBUTTER
- SIRUP
- VANILJESTANG
- GULERRØDDER
- TRANEBÆR
- VALNØDDER
- BAGEPULVER
- KANEL
- MUSKATNØD
- SALT
PROTEIN GLASUR:
- SILKETOFU
- VANILJE PROTEINPULVER – Jeg bruger vegansk proteinpulver fra PLANTE-PROTEIN.DK
- VAND
HOW TO
- Start med at skrælle og rive gulerødder og hak valnødderne groft.
- Bland alle ingredienserne sammen til gulerodskagen i en ovnfast fad og rør det godt sammen.
- Bag gulerodskagen i ovnen.
- Imens kagen bliver bagt, laver du protein glasur.
- Put silketofu, proteinpulver og vand i en blender og blend det godt. Tilføj evt. mere vand hvis konsistensen er meget tyk.
- Put protein-glasuren i en sprøjtepose eller i en flaske og læg et godt lag henover gulerodskagen.
INSPIRATIONS TIL BAGTE GRØD KAGER
Jeg elsker at lave bagt havregrød og spiser et styk “kage” om eftermiddagen eller som aftensnack, det mætter rigtigt godt og du får noget lækkert, der er sundt og fyldt med gode ingredienser. Har du det med at falde i slikbøtten om eftermiddagen eller aftenen, skal du prøve at lave bagt grød, det er så lækkert og tager den søde sukkertrang…
PRØV MIN BAGT HAVREGRØD MED BANAN & BÆR 🫐 🍌
VEGANSK BAGT HAVREGRØD MED BÆR
ELLER PRØV MIN BAGTE HAVREGRØD MED ÆBLE OG KANEL…. MUMS….
BAGT HAVREGRØD MED ÆBLE & KANEL
FIND OPSKRIFT PÅ VEGANSK GULERODSKAGE – UDEN SUKKER HER:
VEGANSK GULERODSKAGE – UDEN SUKKER
Ingredienser
Gulerodskage
- 5 dl Havregryn
- 500 gram Ærte Drik
- 50 gram Peanutbutter
- 40 gram Sirup
- 1 styk Vaniljestang
- 1-2 styk gulerødder
- 0,5 dl Tranebær
- 20 gram Valnødder
- 1 tsk Bagepulver
- 2 tsk kanel
- 0,5 tsk Stødt muskatnød
- 1 knivspids salt
Protein glasur (topping)
- 300 gram Silketofu
- 70 gram Vaniljeprotein pulver
- 0,5 dl Vand
Fremgangsmåde
Gulerodskage
- Riv guleroden på et rivejern og hak valnødder groft
- Tænd ovnen på 200ºC
- Tilføj havregryn, ærte drik, peanutbutter, sirup, vaniljekorn, tranebær, revet gulerod, hakket valnødder, bagepulver, kanel, muskatnød og salt i et fad og rør det hele godt sammen
- Bag gulerodskagen i oven på 200ºC i 35-40 min
- 5. Lav protein glassur imens du bager kagen
Protein glasur (topping)
- Blend tofu, vand og proteinpulver godt sammen. Tilføj evt. mere vand hvis det er for tykt.
- Smør det ovenpå den bagte gulerodskage.
- Drys med revet gulerod og hakket valnødder.
- VELBEKOMMEN