VEGANSK GULERODSKAGE – UDEN SUKKER

vegansk gulerodskage

SUND OG LÆKKER VEGANSK GULERODSKAGE – BAGT PÅ HAVREGRØD & UDEN SUKKER

Lækker svampet vegansk gulerodskage, lavet på bagt havregrød, uden sukker og rig på proteiner. Denne lækre gulerodskage, smager himmelsk og du kan ikke smage at der hverken er mel, sukker eller æggeerstatning i. Gulerodskagen er svampet, fast i sin konsistens og smager SÅ GODT! Jeg er vild med KAGEN! Vegansk gulerodskage er toppet med proteinglasur, og det smager også helt fantastisk, jeg er meget overrasket over hvor lækker smagen og konsistensen er. Dette er min favorit opskrift på bagt havregrød, den SKAL PRØVES.. Du kan spise kagen kold lige fra køleskabet og det smager bogstaveligt talt som kage😋 🥕

INGREDIENSER TIL VEGANSK GULERODSKAGE

INGREDIENSLISTE

GULERODSKAGE:

  • HAVREGRYN
  • ÆRTE DRIK – Jeg bruger altid DRYK, det er klart min favoritplante mælk, du kan også bruge andet plantemælk.
  • PEANUTBUTTER
  • SIRUP
  • VANILJESTANG
  • GULERRØDDER
  • TRANEBÆR
  • VALNØDDER
  • BAGEPULVER
  • KANEL
  • MUSKATNØD
  • SALT

PROTEIN GLASUR:

  • SILKETOFU
  • VANILJE PROTEINPULVER – Jeg bruger vegansk proteinpulver fra PLANTE-PROTEIN.DK
  • VAND

HOW TO

  • Start med at skrælle og rive gulerødder og hak valnødderne groft.
  • Bland alle ingredienserne sammen til gulerodskagen i en ovnfast fad og rør det godt sammen.
  • Bag gulerodskagen i ovnen.
  • Imens kagen bliver bagt, laver du protein glasur.
  • Put silketofu, proteinpulver og vand i en blender og blend det godt. Tilføj evt. mere vand hvis konsistensen er meget tyk.
  • Put protein-glasuren i en sprøjtepose eller i en flaske og læg et godt lag henover gulerodskagen.

INSPIRATIONS TIL BAGTE GRØD KAGER

Jeg elsker at lave bagt havregrød og spiser et styk “kage” om eftermiddagen eller som aftensnack, det mætter rigtigt godt og du får noget lækkert, der er sundt og fyldt med gode ingredienser. Har du det med at falde i slikbøtten om eftermiddagen eller aftenen, skal du prøve at lave bagt grød, det er så lækkert og tager den søde sukkertrang…

PRØV MIN BAGT HAVREGRØD MED BANAN & BÆR 🫐 🍌

VEGANSK BAGT HAVREGRØD MED BÆR

vegansk bagt havregrød

ELLER PRØV MIN BAGTE HAVREGRØD MED ÆBLE OG KANEL…. MUMS….

BAGT HAVREGRØD MED ÆBLE & KANEL

bagt havregrød med æble og kanel

FIND OPSKRIFT PÅ VEGANSK GULERODSKAGE – UDEN SUKKER HER:

vegansk gulerodskage

VEGANSK GULERODSKAGE – UDEN SUKKER

5 fra 1 stemme
Antal: 6 Portioner
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse35 minutter
I alt45 minutter

Ingredienser

Gulerodskage

  • 5 dl Havregryn
  • 500 gram Ærte Drik
  • 50 gram Peanutbutter
  • 40 gram Sirup
  • 1 styk Vaniljestang
  • 1-2 styk gulerødder
  • 0,5 dl Tranebær
  • 20 gram Valnødder
  • 1 tsk Bagepulver
  • 2 tsk kanel
  • 0,5 tsk Stødt muskatnød
  • 1 knivspids salt

Protein glasur (topping)

  • 300 gram Silketofu
  • 70 gram Vaniljeprotein pulver
  • 0,5 dl Vand

Fremgangsmåde

Gulerodskage

  • Riv guleroden på et rivejern og hak valnødder groft
  • Tænd ovnen på 200ºC 
  • Tilføj havregryn, ærte drik, peanutbutter, sirup, vaniljekorn, tranebær, revet gulerod, hakket valnødder, bagepulver, kanel, muskatnød og salt i et fad og rør det hele godt sammen
  • Bag gulerodskagen i oven på 200ºC i 35-40 min 
  • 5. Lav protein glassur imens du bager kagen 

Protein glasur (topping)

  • Blend tofu, vand og proteinpulver godt sammen. Tilføj evt. mere vand hvis det er for tykt. 
  • Smør det ovenpå den bagte gulerodskage.
  • Drys med revet gulerod og hakket valnødder. 
  • VELBEKOMMEN
Vegansk gulerodskage
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
overnight oats
Morgenmad

VEGANSK OVERNIGHT OATS GRØD

OPSKRIFT PÅ LÆKKER VEGANSK OVERNIGHT OATS MED HAMPEFRØ, CHIAFRØ, SPELTFLAGER & TOPPINGS Super lækker og nem morgenmad, ja det bliver næsten ikke nemmere med overnights

Læs mere »