
OPSKRIFT PÅ LÆKKER VEGANSK OVERNIGHT OATS MED HAMPEFRØ, CHIAFRØ, SPELTFLAGER & TOPPINGS
Super lækker og nem morgenmad, ja det bliver næsten ikke nemmere med overnights oats til morgenmad. Lav grøden aftenen før og sæt den på køl, så den klar til næste morgen. Du kan også lave den to-go, så får du en sund, lækker og mættende morgenmad med på farten. Den grød kaldes også køleskabsgrød! Jeg elsker grød og især med toppings, det gør grøden ekstra lækker. Denne overnights oats er toppet med kiwi, hindbær og appelsin-peanutbuttercreme… MUMS…
Du kan vælge lige den topping, der passer dig bedst og det gode ved grød, er at du kan spise toppings ud fra årstiden frugter.
INGREDIENSER TIL VEGANSK OVERNIGHT OATS
INGREDIENSLISTE:
- HAVREGRYN
- CHIAFRØ
- HAMPEFRØ
- SPELTFLAGER
- VEGANSK NEUTRAL YOGHURT
- ÆRTE DRIK – Jeg bruger altid plante drik fra DRYK
- VEGANSK PROTEINPULVER – Jeg køber vegansk proteinpulver hos PLANTE-PROTEIN Jeg er glad for Protein Works eller Scitec Nutrition – deres vanilje, chokolade og hazelnut walnut er mine favoritter.
TOPPINGS:
- KIWI
- FRISKE HINDBÆR
- APPELSIN-PEANUTBUTTERCREME – Se opskrift HER
HOW TO – OVERNIGHT OATS
DAG 1
- Bland havregryn, chiafrø, hampefrø, speltflager, vegansk yoghurt, plantemælk og proteinpulver sammen. Tilføj vand hvis grøden virker for kompakt. Vær opmærksom på at chiafrøene ikke klumper sammen i et hjørne. Put det i en skål eller tæt beholder hvis grøden skal med to-go.
- Lad grøden trække natten over. Grøden kan godt holde sig i 2-3 dage, så lav gerne til flere dage.
DAG 2
- Top din overnights oats med appelsin-peanutbuttercreme, kiwi og friske hindbær.

INSPIRATION TIL PLANTEBASERET MORGEN
Jeg elsker morgenmad, og kan spise det morgen, middag og aften, og især grød. MUMS…
Jeg laver mange slags grød, så har du mod på det, så kast dig ud i det.
Prøv min havre-spelt grød med æble- kanel toppings!
HAVRE-SPELTGRØD MED ÆBLE/KANEL & PEANUTBUTTER

Eller prøv min chiagrød med vanilje og citron, den smager himmelsk og er en meget populær opskrift jeg har.

FIND OPSKRIFT PÅ VEGANSK OVERNIGHT OATS GRØD HER:

VEGANSK OVERNIGHT OATS GRØD
Ingredienser
OVERNIGHT OATS
- 40 gram Havregryn (Gerne grovvalsede)
- 20 gram Speltflager
- 1 tsk Hampefrø
- 1 tsk Chiafrø
- 50 gram Soya neutral yoghurt
- 150 gram Ærte Drik
- 20 gram Vegansk proteinpulver
TOPPINGS
- 1 lille Kiwi
- 1 håndfuld Hindbær
- 20 gram Appelsin-peanutbuttercreme
Noter
Fremgangsmåde
DAG 1
- Bland havregryn, chiafrø, hampefrø, speltflager, vegansk yoghurt, plantemælk og proteinpulver sammen. Tilføj vand hvis grøden virker for kompakt. Vær opmærksom på at chiafrøene ikke klumper sammen i et hjørne. Put det i en skål eller tæt beholder hvis grøden skal med to-go.
- Lad grøden trække natten over. Grøden kan godt holde sig i 2-3 dage, så lav gerne til flere dage.
DAG 2
- Top din overnights oats med appelsin-peanutbuttercreme, kiwi og friske hindbær.