
HIMMELSKE HJEMMELAVET VEGANSKE CHOKOLADETRØFLER
Opskrift på de lækreste og bedste chokoladetrøfler, lavet på få ingredienser. Disse chokoladetrøfler er farlige, for de smager seriøst GODT!! Chokoladetrøflerne er cremet, bløde og med en rigtig god og tung chokoladesmag! PRØV DEM… Disse chokoladetrøfler er perfekte til nytårsaften, hvis du gerne vil servere en lækker sød snack, de passer perfekt til et glas bobler. Vi nød dem også, da vi skule skåle nytåret ind, virkelig lækkert. Ved godt det er en tradition med kransekage, men det kan vi ikke lide.
INGREDIENSER TIL LÆKRE HJEMMELAVET VEGANSKE CHOKOLADETRØFLER
INGREDIENSLISTE TIL VEGANSKE CHOKOLADETRØFLER:
- MØRK CHOKOLADE – Jeg bruger chokolade knapper fra EASIS. De smager virkelig godt og er super nemme at arbejde med. EASIS DARK CHOCOLATE DROPS
- PLANTESMØR
- VEGANSK FLØDE – Jeg brugte soya fløde fra Alpro. SOYA CUISINE
- SIRUP
- HAVSALT
PYNT:
- MØRK CHOKOLADE
- GULD & LILLA GLIMMER
HOW TO
- Start med at smelte chokoladen i en skål over et vandbad. Tilsæt smør og fløde og lad det smelte godt sammen.
- Tag skålen af varmen. Tilsæt sirup og salt og vend det hele godt sammen med en ske eller dejskraber.
- Vigtigt: Hvis det sker, at din chokolademasse bliver grynet (og skiller), så kan du sagtens redde den. Blend det hurtigt med en stavblender direkte i skålen. Fortsæt med at blende til chokoladen langsomt stivner mere og alt det grynede forsvinder.
- Hæld chokolademassen i en lufttæt beholder – her kan du også bruge et lille firkantet ovnfast fad. Brug ikke et fad der er for stort, da der skal være højde nok til, at du kan skrabe chokoladen ud igen med en ske. Sæt låg på beholderen og kom den i køleskabet i 2 timer (eller over natten). Chokoladen skal bare være hård nok til, at du kan rulle massen til kugler.
- Rul massen til små kugler cirka 1 spsk. pr. kugle. Jeg brugte en almindelig spiseske. Rul kuglerne med hænderne til ensartede runde kugler og placer dem på et spækbræt med bagepapir. Jeg brugte plastikhandsker, da det godt kan svine lidt. Sæt dem tilbage i køleskabet og imens smelter du chokoladen.
- Smelt den mørke chokolade i et vandbad. Dyp kuglerne i med en pind eller gaffel, så de bliver dækket til over det hele. Læg dem tilbage på bagepapiret og drys med lidt guld, sølv eller lilla glimmer på toppen, inden chokoladen smelter. Forsæt sådan med alle trøflerne og sæt dem tilbage i køleskabet til du skal servere dem.

INSPIRATION TIL HJEMMELAVET SVAMPET BROWNIE
Hvis du er vild med chokolade, så kan jeg klar også anbefale min hjemmelavet brownie lavet på dadler og søde karttofler… MUMS….
VEGANSK BROWNIE MED SØDE KARTOFLER & DADLER


FIND OPSKRIFT PÅ VEGANSKE CHOKOLADETRØFLER HER:

VEGANSKE CHOKOLADETRØFLER
No ratings yet
Antal: 10 STYK
Forberedelse2 timer t 30 minutter min
Tilberedelse30 minutter min
I alt3 timer t
Ingredienser
- 200 gram Mørk chokolade
- 3 spsk Plantesmør
- 1 dl Vegansk fløde
- 1 spsk Sirup
- 1 knivspids salt
CHOKOLADE PYNT
- 100 gram Mørk chokolade
- Glimmer (Guld, sølv eller Lilla)
Fremgangsmåde
- Start med at smelte chokoladen i en skål over et vandbad.
- Tilsæt smør og fløde og lad det smelte godt sammen. Tag skålen af varmen.
- Tilsæt sirup og salt og vend det hele godt sammen med en ske eller dejskraber. Vigtigt: Hvis det sker, at din chokolademasse bliver grynet (og skiller), så kan du sagtens redde den. Blend det hurtigt med en stavblender direkte i skålen. Fortsæt med at blende til chokoladen langsomt stivner mere og alt det grynede forsvinder.
- Hæld chokolademassen i en lufttæt beholder – her kan du også bruge et lille firkantet ovnfast fad. Brug ikke et fad der er for stort, da der skal være højde nok til, at du kan skrabe chokoladen ud igen med en ske. Sæt låg på beholderen og kom den i køleskabet i 2 timer (eller over natten). Chokoladen skal bare være hård nok til, at du kan rulle massen til kugler.
- Rul massen til små kugler cirka 1 spsk. pr. kugle. Jeg brugte en almindelig spiseske. Rul kuglerne med hænderne til ensartede runde kugler og placer dem på et spækbræt med bagepapir. Jeg brugte plastikhandsker, da det godt kan svine lidt
- Sæt dem tilbage i køleskabet og imens smelter du chokoladen. Smelt den mørke chokolade i et vandbad. Dyp kuglerne i med en pind eller gaffel og så de bliver dækket til over det hele. Læg dem tilbage på bagepapiret og drys med lidt guld, sølv eller lilla glimmer på toppen, inden chokoladen smelter.
- Forsæt sådan med alle trøflerne og sæt dem tilbage i køleskabet til du skal servere dem.
- VELBEKOMMEN
Næringsindhold
VEGANSKE CHOKOLADETRØFLER
Indhold per portion (1 styk (45 gram))
Kalorier 188
Kalorier fra fedt 154
% Daglig værdi*
Fedt 17.1g26%
Mættet fedt 9g56%
Transfedt 0g
Flerumættet fedt 0.87g
Enkeltumættet fedt 0.37g
Kolesterol 0mg0%
Salt 0.1mg0%
Kalium 0mg0%
Kulhydrater 2.08g1%
Fibre 11g46%
Sukker 0.92g1%
Protein 1.85g4%
Vitamin A 0IU0%
Vitamin C 0mg0%
Calcium 0.009mg0%
Jern 0mg0%
* Daglig værdi er baseret på en diæt med 2000 kalorier.