VEGANSKE NACHOS MED PLANTEFARS, OST, SALSA OG GUACAMOLE

VEGANSKE NACHOS

DE BEDSTE VEGANSKE NACHOS MED PLANTEFARS, SMELTET OST, FRISKE TOMATER, FORÅRSLØG OG PERSILLE

Hjemmelavede lækre veganske nachos med plantefars, vegansk revet ost, forårsløg og tomater – toppet med salsa og guacamole. Super nem frokost eller aftensmad, perfekt hvis du lyster efter junkfood eller har tømmermænd. Veganske nachos smager virkelig godt. Jeg kan bedst lide det med plantefars, men du kan også lave det med vegansk kyllingfilet.

INGREDIENSER

  • NACHOS
  • PLANTEFARS – Jeg bruger enten Naturli eller LIKE MEAT HACK. (Kan kun købes i Tyskland)
  • VEGANSK REVET OST – Husk at lægge osten i vand, inden du putter det oven på nachos, så smelter osten meget bedre.
  • FORÅRSLØG
  • TOMATER
  • PERSILLE
  • SALSA
  • HJEMMELAVET GUACAMOLE – Se min opskrift HER: GUACAMOLE

HOW TO

  • Start med at lægge osten i vand i en skål.
  • Lav hjemmelavet guacamole.
  • Snit forårsløg og tomater.
  • Svits plantefarsen let på en pande.
  • Put nachos i bunden af et fad og top det med plantefats og ost.
  • Put det i ovnen i 10-15 min, til osten er smeltet.
  • Top dine lune nachos med forårsløg, tomater og frisk persille, server det med salsa og hjemmelavet guacamole.
  • VELBEKOMMEN

INSPIRATION TIL LÆKKER HJEMMELAVET VEGANSK BURGER

Nu hvor vi er igang med vegansk fastfood, så kan vi lige så godt fortsætte. Jeg elsker hjemmelavet burger og især om sommeren, for der kan vi lave sommer burger… MUMS

Prøv min hjemmelavet VEGANSK BURGER MED TZATZIKI

HJEMMELAVET VEGANSK BURGER MED TZATZIKI

FIND OPSKRIFT PÅ VEGANSKE NACHOS HER:

VEGANSKE NACHOS

VEGANSKE NACHOS MED PLANTEFARS, OST, SALSA & GUACAMOLE

5 fra 1 stemme
Antal: 1 Person
Forberedelse15 minutter
Tilberedelse15 minutter
I alt30 minutter

Ingredienser

  • 50 gram Nachos
  • 75 gram Plantefars
  • 50 gram Vegansk ost
  • 1 spsk Salsa
  • 50 gram Vegansk guacamole (Hjemmelavet)
  • 1 styk Forårsløg
  • 5 styk Cherrytomater
  • 1 spsk Frisk persille

Fremgangsmåde

  • Start med at lægge osten i vand i en skål.
  • Lav hjemmelavet guacamole.
  • Snit forårsløg og tomater.
  • Svits plantefarsen let på en pande.
  • Put nachos i bunden af et fad og top det med plantefats og ost. Put det i ovnen på 200º i 10-15 min, til osten er smeltet.
  • Top dine lune nachos med forårsløg, tomater og frisk persille, server det med salsa og hjemmelavet guacamole.
  • VELBEKOMMEN
Næringsindhold
VEGANSKE NACHOS MED PLANTEFARS, OST, SALSA & GUACAMOLE
Indhold per portion (1 person)
Kalorier 579 Kalorier fra fedt 290
% Daglig værdi*
Fedt 32.2g50%
Mættet fedt 11.2g70%
Transfedt 0g
Flerumættet fedt 0.79g
Enkeltumættet fedt 1.83g
Kolesterol 0mg0%
Salt 1.93mg0%
Kalium 328mg9%
Kulhydrater 50.2g17%
Fibre 7.82g33%
Sukker 3.89g4%
Protein 17.2g34%
Vitamin A 95IU2%
Vitamin C 21mg25%
Calcium 22.5mg2%
Jern 0.66mg4%
* Daglig værdi er baseret på en diæt med 2000 kalorier.
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
blomkålstzatziki
Tilbehør

VEGANSK BLOMKÅLSTZATZIKI

LÆKKER, SPRØD OG SUND VEGANSK BLOMKÅLSTZATZIKI – PERFEKT SOMMERSALAT Denne lækre blomkålstzatziki er både dejlig cremet, super sprød og rigtig nem at bikse sammen. Purløg,

Læs mere »
Cremet grøn pastasauce
Tilbehør

CREMET GRØN PASTASAUCE

SUND OG NEM CREMET GRØN PASTASAUCE VENDT MED ITALIENSK PASTA Lækker og velsmagende plantebaseret grøn “ostesovs”, lavet på spinat, ærter og friske krydderurter. Denne grønne

Læs mere »