CREMET GRØN PASTASAUCE

Cremet grøn pastasauce

SUND OG NEM CREMET GRØN PASTASAUCE VENDT MED ITALIENSK PASTA

Lækker og velsmagende plantebaseret grøn “ostesovs”, lavet på spinat, ærter og friske krydderurter. Denne grønne pastasauce smager virkelig godt, det er klart en af mine favoritter. Både min mand og søn er vilde med retten. Den grønne pastasauce har en super lækker konsistens og smager fortryllende, derudover tager det 15 min, at lave og passer perfekt som tilbehør til en buffet, eller til aftensmad med en grillet vegansk bøf. Det kan også spises til frokost kun pasta og grønsovs. MUMS….

INGREDIENSER TIL GRØN PASTASAUCE

INGREDIENSLISTE

  • ITALIENSK PASTA
  • SPINAT
  • ÆRTER
  • GÆRFLAGER
  • CASHEW NØDDER
  • PLANTEMÆLK
  • TAHIN
  • RØGET PAPRIKA
  • HVIDLØGSPULVER
  • CITRONSAFT
  • SALT OG PEBER
  • FRISK PERSILLE
  • FRISK BASILIKUM

TOPPINGS:

  • HAMPEFRØ
  • CHILIFLAGER
  • FRISK PERSILLE

HOW TO

  • Kog pasta
  • Steg frisk spinat og ærter på en pande
  • Læg cashew nødder i blød
  • Put alle ingredienserne i en blender
  • Blend det til det får en fin og cremet konsistens
  • Bland grøn pastasauce sammen med den kogte pasta
  • Top retten med hampefrø, chiliflager og frisk persille

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MAC AND CHEESE

Hvis du elsker cremet pastaretter og du er vild med cremet grøn pastasauce, så vil du også elske vegansk mac and cheese.. MUMS…

VEGANSK MAC & CHEESE

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 39

FIND OPSKRIFT PÅ CREMET GRØN PASTASAUCE HER:

Cremet grøn pastasauce

CREMET GRØN PASTASAUCE

5 fra 1 stemme
Antal: 4 Personer
Forberedelse15 minutter
Tilberedelse5 minutter
I alt20 minutter

Ingredienser

  • 140 gram Spinat (Frisk)
  • 100 gram Ærter
  • 30 gram Cashewnødder
  • 20 gram Gærflager
  • 1 dl Plantemælk (Jeg bruger DRYK havre drik)
  • 1 spsk Tahin
  • 2 spsk Citronsaft
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Røget paprika
  • 1 håndfuld Frisk persille
  • 1 håndfuld Frisk Basilikum

Pasta & toppings

  • 400 gram Pasta (Gerne italiensk)
  • 1 tsk Hampefrø
  • 1 drys Chiliflager

Fremgangsmåde

  • Læg Cashew nødder i kogende vand i 10 min.
  • Sæt vand over til pasta og kog pastaen efter henvisningen. 
  • Varm en stegepande op og steg frisk spinat og frosne ærter i et par minutter. 
  • Put alle ingredienserne i en blender og blend det til en cremet konsistens. Tilføj evt. mere havredrik. 
  • Vend den grønne sovs med de kogte pastaer.
  • Anret den cremet pastaret i et fad, pynt med hampefrø, chiliflager og frisk persille. 
  • Velbekomme
Næringsindhold
CREMET GRØN PASTASAUCE
Indhold per portion (100 gram)
Kalorier 243 Kalorier fra fedt 40
% Daglig værdi*
Fedt 4.41g7%
Mættet fedt 0.48g3%
Transfedt 0g
Flerumættet fedt 0.67g
Enkeltumættet fedt 0.97g
Kolesterol 0mg0%
Salt 0.14mg0%
Kalium 163mg5%
Kulhydrater 38.9g13%
Fibre 3.43g14%
Sukker 2.89g3%
Protein 10.7g21%
Vitamin A 67.3IU1%
Vitamin C 17mg21%
Calcium 35.2mg4%
Jern 1.5mg8%
* Daglig værdi er baseret på en diæt med 2000 kalorier.
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
5 from 1 vote
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
VEGANSK FERSKENKOMPOT
Tilbehør

VEGANSK FERSKENKOMPOT

VEGANSK FERSKENKOMPOT MED VANILJEKORN Vi har et vildt ferskentræ i vores drivhus og vi får mange ferskner hvert år, og jeg har prøvet flere gange

Læs mere »
blomkålstzatziki
Tilbehør

VEGANSK BLOMKÅLSTZATZIKI

LÆKKER, SPRØD OG SUND VEGANSK BLOMKÅLSTZATZIKI – PERFEKT SOMMERSALAT Denne lækre blomkålstzatziki er både dejlig cremet, super sprød og rigtig nem at bikse sammen. Purløg,

Læs mere »