FYLDTE DADLER MED PEANUTS OVERTUKKET MED MØRK CHOKOLADE

fyldte dadler med peanuts

HJEMMELAVET DADELKONFEKT – FYLDTE DADLER MED PEANUTS OVERTUKKET MED MØRK CHOKOLADE

Hjemmelavede fyldte medjool dadler med hakket saltet peanuts, overtrukket med mørk chokolade… MUMS… Hvis du elsker peanuts kombineret med chokolade, så er du også vild med de her fyldte dadler. De smager himmelsk og så er de nemme at lave. Herhjemme spiser hverken min søn eller kæreste dadler medmindre det er fyldte dadler overtrukket med chokolade – så spiser de dem gerne. Jeg laver gerne fyldte dadler og dadelkugler til jul, det er super lækkert med et sundere alternativ til juleguf.. Men tag ikke fejl, de er stadig kalorie fyldte. Men jeg vil hellere have gode hjemmelavet julegodter end juleslik. Min krop reagere ret kraftig på slik, jeg får væske i kroppen og hovedpine af det. Men kaloriemæssigt er der ikke noget at spare der, det er vigtigt for mig at pointere!

INGREDIENSER TIL FYLDTE DADLER MED PEANUTS OVERTRUKKET MED MØRK CHOKOLADE

INGREDIENSLISTE:

  • MEDJOOL DADLER
  • SALTEDE PEANUTS
  • MØRK CHOKOLADE – Jeg bruger mørk chokolade fra EASIS

HOW TO

  • Fjern stenene fra medjool dadlerne
  • Hak groft de saltede peanuts i en mini hakker
  • Fyld dadlerne med hakket peanuts
  • Smelt den mørke chokolade i et vandbad
  • Dyp én dadel af gangen ned i den smeltede chokolade, sørg for at dyp den med fyldet ned af
  • Tag dadlen op med en gaffel og læg den over på et stykke bagepapir
  • Pynt evt dadlerne med hakket peanuts
  • Sæt de fyldte dadler med peanuts på køl, til chokoladen er størknet

INSPIRATION TIL DADELKONFEKT

Vi elsker dadelkonfekt hjemme hos os, så derfor har jeg lavet en del forskellige slags dadelkugler.

PRØV MINE:

DADELKUGLER MED BRUNKAGE SMAG

ELLER MINE:

DADELKUGLER MED KUN 3 INGREDIENSER

ELLER MINE:

DADELKUGLER LAVET PÅ BØNNER

ELLER DE LÆKRESTE FYLDTE DADLER:

DADLER MED PEANUTBUTTERCREME

FIND OPSKIFT PÅ FYLDTE DADLER MED PEANUTS HER:

FYLDTE DADLER MED PEANUTS

FYLDTE DADLER MED PEANUTS OVERTUKKET MED MØRK CHOKOLADE

5 fra 1 stemme
Antal: 20 styk
Forberedelse15 minutter
Tilberedelse15 minutter
I alt30 minutter

Ingredienser

  • 20 styk Medjoul dadler
  • 50 gram Peanuts
  • 2 pakker Mørk chokolade (Jeg bruger EASIS)

Fremgangsmåde

  • Fjern stenene fra medjool dadlerne.
  • Hak groft de saltede peanuts i en mini hakker.
  • Fyld dadlerne med hakket peanuts.
  • Smelt den mørke chokolade i et vandbad.
  • Dyp én dadel af gangen ned i den smeltede chokolade, sørg for at dyp den med fyldet ned af. Tag dadlen op med en gaffel og læg den over på et stykke bagepapir.
  • Pynt evt dadlerne med hakket peanuts Sæt de fyldte dadler med peanuts på køl, til chokoladen er størknet.
  • VELBEKOMMEN
Næringsindhold
FYLDTE DADLER MED PEANUTS OVERTUKKET MED MØRK CHOKOLADE
Indhold per portion (1 styk)
Kalorier 98.2 Kalorier fra fedt 40
% Daglig værdi*
Fedt 4.46g7%
Mættet fedt 2.2g14%
Transfedt 0g
Flerumættet fedt 0.36g
Enkeltumættet fedt 0.63g
Kolesterol 0mg0%
Salt 0.033mg0%
Kalium 17.5mg1%
Kulhydrater 11.7g4%
Fibre 4g17%
Sukker 7.96g9%
Protein 1.64g3%
Vitamin A 0IU0%
Vitamin C 0.02mg0%
Calcium 1.13mg0%
Jern 0.036mg0%
* Daglig værdi er baseret på en diæt med 2000 kalorier.
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
5 from 1 vote (1 rating without comment)
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
VEGANSK FERSKENKOMPOT
Tilbehør

VEGANSK FERSKENKOMPOT

VEGANSK FERSKENKOMPOT MED VANILJEKORN Vi har et vildt ferskentræ i vores drivhus og vi får mange ferskner hvert år, og jeg har prøvet flere gange

Læs mere »
VEGANSK BUDGETVENLIG MADPLAN UGE 32
Morgenmad

PLANTEBASERET ACAI BOWL

SUND HJEMMELAVET ACAI BOWL MED PLANTEPROTEIN & TOPPINGS Lækker smoothie lavet på banan, jordbær, blåbær, brombær, Acai pulver og ærte drik. Denne smoothie bowl er

Læs mere »
blomkålstzatziki
Tilbehør

VEGANSK BLOMKÅLSTZATZIKI

LÆKKER, SPRØD OG SUND VEGANSK BLOMKÅLSTZATZIKI – PERFEKT SOMMERSALAT Denne lækre blomkålstzatziki er både dejlig cremet, super sprød og rigtig nem at bikse sammen. Purløg,

Læs mere »