OLIVENTAPENADE HJEMMELAVET TAPENADE MED ARTISKOKKER OG HVIDLØG
Opskrift på den lækreste oliventapenade. Denne oliventapenade er lavet med sorte oliven, grillet artiskokker, kapers, hvidløg, persille, citronsaft og olivenolie. Jeg elsker oliven og kan spise dem hele tiden og jeg elsker virkelig alle slags. Her har jeg brugt sorte udstenede oliven. Oliventapenade kan bruges til tapas, serveres til lækkert hjemmebagt brød, pasta, sandwich, på pizzaer sammen med hummus, haydari dip, hjemmelavet knækbrød og grøntsagsstave.
Rigtig god fornøjelse!
INGREDIENSER TIL HJEMMELAVET OLIVENTAPENADE MED ARTISKOKKER
INGREDIENSLISTE:
- SORTE OLIVEN
- GRILLET ARTISKOKKER
- PERSILLE
- HVIDLØG
- KAPERS
- OLIVEN
- CITRONSAFT
- SALT&PEBER
HOW TO
- Hæld alle ingredienserne i en minihakker og kør den et øjeblik.
- Skrab kanterne ned og kør den igen til du opnår den ønskede konsistens, – personligt kan jeg bedst lide hvis den har lidt struktur.
- Smag til med friskkværnet peber, og evt. salt og mere citron.
- Opbevar på køl til den skal serveres.
PRØV OGSÅ MINE HJEMMELAVET HUMMUS & HAYDARI DIP
Alt slags dip er lækkert og jeg elsker hummus og har lavet mange forskellige hummus der kan bruges til dip til dine grøntsager, på lækkert hjemmelavet knækbrød, i sandwich, til salatbowl, på riskiks, ristede rugbrød ja listen er lang. Fordelen ved at lave hjemmelavet dip er at du kan spare en masse kalorier, da du ikke behøver at bruge store mængder fedtstof.
PRØV MIN KARRY/MANGO HUMMUS 🥭
ELLER PRØV MIN BASIS HUMMUS 🤩
ELLER HAYDARI DIP – Pas på den er farlig, den smager helt fantastisk 😋
INSPIRATION TIL VEGANSK TAPAS
Oliventapenade er perfekt til tapasbordet, og her kan du finde inspiration til det lækreste tapasbord. Overrask dine gæster med en lækker og himmelsk vegansk tapas
FIND OPSKRIFT HER:
HJEMMELAVET OLIVENTAPENADE MED ARTISKOKKER
Ingredienser
- 100 gram Sorte oliven
- 100 gram Grillet artiskokker
- 1 håndful Frisk persille
- 2 fed Hvidløg
- 1 spsk Kapers
- 2 spsk Citronsaft (Gerne frisk presset)
- 1,5 spsk Olivenolie
- Salt (Smag til med salt)
- 0,5 tsk Peber
Fremgangsmåde
- Hæld alle ingredienserne i en minihakker og kør den et øjeblik.
- Skrab kanterne ned og kør den igen til du opnår den ønskede konsistens, – personligt kan jeg bedst lide hvis den har lidt struktur.
- Smag til med friskkværnet peber, og evt. salt og mere citron.
- Opbevar oliventapenade på køl til den skal serveres.