SUND MADPLAN UGE 52 🥳 🥂

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 52

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Sund madplan uge 52, sidste ugeplan for 2022. Denne madplan indeholde nogle lette og sunde retter, vi skal have mellem jul & nytår. Julemaden ligger tungt, så det er rart med lidt lettere mad og så skal vi selvfølgelig have lækker nytårsmad. I år skal vi ud til nytår og der er bestilt mad udefra, så jeg har valgt at bestille vegansk nytårs menu hos Føtex. De sælger en super lækker 3 retters nytårsmenu. Prisen er 349kr for pr. person det syntes jeg faktisk er en god pris.

3-RETTERS VEGANSK NYTÅRS MENU 2022

Menuen kan både bestilles hos Homemate eller hos Føtex, hvor den selv skal afhentes.

SUND MADPLAN UGE 52 – PLANTEBASERET/VEGANSK INSPIRATION

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk. ‘

INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST

Nu står januar snart for skud og måske du tænker, nu skal jeg igang med sund og lækker plantebaseret kost, men hvordan sammensætter jeg lige en sund og fornuftig plantebaseret kost, så kan du klik på linket nedenunder.

PLANTEBASERET DAGKOST FORSLAG 1500 KCAL

PLANTEBASERET DAGKOST FORSLAG 1800 KCAL

PLANTEBASERET DAGKOST FORSLAG 2200 KCAL

sund madplan uge 18

Sund madplan uge 52

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg