SUND VEGANSK MADPLAN UGE 35

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 35

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Vi skal giftes lørdag og jeg er på diæt, så for at jeg kan overleve denne uge, så kommer jeg til at foodpreppe min frokost og aftensmad til alle dage og spiser det samme til alle mine måltider. Det er nemmeste og på den måde skal jeg kke tænke på madlavning. Men derfor skal i ikke snydes. Sund vegansk madplan uge 35 indeholder nemme og billige retter, der er ikke det store på tilbud, så vi kører aftensmad med linser og bønner. MUMS… ☘️ 😋

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 35 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.”

INSPIRATION TIL HJEMMELAVET GRANOLA

Jeg elsker at lave hjemmelavet granola og hele familien spiser det på grød og yoghurt, det smager fantastisk og så nemt at lave selv. MUMS….

GRANOLA MED PEANUTBUTTER

granola og peanutbutter

GRANOLA MED DADLER

granola med dadler

Sund vegansk madplan uge 35

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg