VEGANSK LASAGNETTE – SUND, NEM OG LÆKKER
Bliver du også nogen gange træt af vegansk bolognese og pasta, som smager skønt og nemt at lave, men man har spist det mange gange. Så prøv at kaste dig ud i vegansk lasagnette, det smager helt fantastisk og er også super nemt at lave. Forskellen er at du tilføjer en lækker ostefri sovs/vegansk bechamelsovs, ja det har mange navne. Bager det i ovnen med lidt vegansk ost på toppen, så får du den lækreste og cremede lasagnette…. MUMS
Denne lasagnette er glutenfri, da jeg benytter mig af glutenfri pastaskruer, de er så lækre og gode, samt lavet på fuldkornsrismel.
INGREDIENSLISTE TIL VEGANSK LASAGNETTE
INGREDIENSLISTE:
- VEGANSK BOLOGNESE – Se opskrift her https://mmfitness.dk/vegansk-bolognese-med-linser-og-valnodder/ (undlad valnødderne)
- PASTASKRUER
- VEGANSK REVET OST- Jeg brugte en blanding af revet mozarella og cheddar ost
INGREDIENSLISTE TIL ” OSTEFRI SOVS”:
- BUTTERBEANS
- GÆRFLAGER
- ÆRTEDRIK – eller anden plantedrik. DRYK har de bedste plante drikke, se deres produkter her: https://dryk.dk/
- STØDT MUSKATNØD
- SALT & PEBER
HOW TO DO
- LAV VEGANSK BOLOGNESE – UNDLAD VALNØDDER
- LAV OSTEFRI SOVS – BLEND INGREDIENSERNE SAMMEN
- KOG PASTAERNE I 5 MIN – DE SKAL IKKE VÆRE KOGT HELT FÆRDIGT
- BLAND DET HELE SAMMEN I ET FAD OG DRYS MED REVETOST
- BAG DET I OVNEN I 20-25 MIN
- VELBEKOMME
VEGANSK BOLOGNESE LET KOGT PASTA OSTEFRI SOVS BLAND DET SAMMEN TOP DET MED REVET OST
INSPIRATION ANDRE LÆKRE VEGANSKE HVERDAGSRETTER
Du kan bruge resten af din veganske bologese til hjemmelavet pizza, det smager rigtigt godt.
SE OPSKRIFT HER: https://mmfitness.dk/hjemmelavet-vegansk-pizza-bolognese/
Mangler du inspiration til andre nemme og sunde hverdagsretter, så skal du prøve
VEGANSK ONE POT PASTA: https://mmfitness.dk/vegansk-one-pot-pasta/
ELLER SPAGHETTI MED FALAFEL OG TOMATSOVS: https://mmfitness.dk/spaghetti-med-tomatsovs-og-falafel/
FIND OPSKRIFT PÅ VEGANSK LASAGNETTE HER:
VEGANSK LASAGNETTE
Ingredienser
- 3/4 portion Vegansk bolognese
- 400 gram Pasta (Jeg bruger røde linsepasta)
- 150 gram Vegansk ost
Ostefri sovs
- 1 dåse Butterbeans (Drænet)
- 2 dl Ærte drik
- 20 gram Gærflager
- 1 tsk Stødt muskatnød
- 1 tsk Salt&Peber
Noter
- Du kan godt bruge grønne linser i din bolognese i stedet for røde linser
- Brug resten af din bolognese til hjemmelavet pizza. https://mmfitness.dk/hjemmelavet-vegansk-pizza-bolognese/
Fremgangsmåde
- Start med at lave vegansk bolognese (undlad valnødder)
- Blend alle ingredienserne sammen til den ostefrie sovs i en blender
- Kog dine pasta let i små 5 min, de må ikke være kogt helt færdigt
- Bland det hele sammen i et ovnfast fad og drys med revet ost
- Bag det i ovnen i 20-25 min på 200ºC
- Server evt. din lasagnette med snack grønt eller en grøn salat
- Velbekomme