VEGANSK LASAGNETTE

Vegansk lasagnette

VEGANSK LASAGNETTE – SUND, NEM OG LÆKKER

Bliver du også nogen gange træt af vegansk bolognese og pasta, som smager skønt og nemt at lave, men man har spist det mange gange. Så prøv at kaste dig ud i vegansk lasagnette, det smager helt fantastisk og er også super nemt at lave. Forskellen er at du tilføjer en lækker ostefri sovs/vegansk bechamelsovs, ja det har mange navne. Bager det i ovnen med lidt vegansk ost på toppen, så får du den lækreste og cremede lasagnette…. MUMS

Denne lasagnette er glutenfri, da jeg benytter mig af glutenfri pastaskruer, de er så lækre og gode, samt lavet på fuldkornsrismel.

INGREDIENSLISTE TIL VEGANSK LASAGNETTE

INGREDIENSLISTE:

INGREDIENSLISTE TIL ” OSTEFRI SOVS”:

  • BUTTERBEANS
  • GÆRFLAGER
  • ÆRTEDRIK – eller anden plantedrik. DRYK har de bedste plante drikke, se deres produkter her: https://dryk.dk/
  • STØDT MUSKATNØD
  • SALT & PEBER

HOW TO DO

  • LAV VEGANSK BOLOGNESE – UNDLAD VALNØDDER
  • LAV OSTEFRI SOVS – BLEND INGREDIENSERNE SAMMEN
  • KOG PASTAERNE I 5 MIN – DE SKAL IKKE VÆRE KOGT HELT FÆRDIGT
  • BLAND DET HELE SAMMEN I ET FAD OG DRYS MED REVETOST
  • BAG DET I OVNEN I 20-25 MIN
  • VELBEKOMME

INSPIRATION ANDRE LÆKRE VEGANSKE HVERDAGSRETTER

Du kan bruge resten af din veganske bologese til hjemmelavet pizza, det smager rigtigt godt.

SE OPSKRIFT HER: https://mmfitness.dk/hjemmelavet-vegansk-pizza-bolognese/

Mangler du inspiration til andre nemme og sunde hverdagsretter, så skal du prøve

VEGANSK ONE POT PASTA: https://mmfitness.dk/vegansk-one-pot-pasta/

ELLER SPAGHETTI MED FALAFEL OG TOMATSOVS: https://mmfitness.dk/spaghetti-med-tomatsovs-og-falafel/

FIND OPSKRIFT PÅ VEGANSK LASAGNETTE HER:

SUND MADPLAN UGE 32

VEGANSK LASAGNETTE

5 fra 1 stemme
Forberedelse40 min
Tilberedelse20 min
I alt1 t

Ingredienser

  • 3/4 portion Vegansk bolognese
  • 400 gram Pasta (Jeg bruger røde linsepasta)
  • 150 gram Vegansk ost

Ostefri sovs

  • 1 dåse Butterbeans (Drænet)
  • 2 dl Ærte drik
  • 20 gram Gærflager
  • 1 tsk Stødt muskatnød
  • 1 tsk Salt&Peber

Noter

Fremgangsmåde

  • Start med at lave vegansk bolognese (undlad valnødder)
  • Blend alle ingredienserne sammen til den ostefrie sovs i en blender
  • Kog dine pasta let i små 5 min, de må ikke være kogt helt færdigt
  • Bland det hele sammen i et ovnfast fad og drys med revet ost
  • Bag det i ovnen i 20-25 min på 200ºC
  • Server evt. din lasagnette med snack grønt eller en grøn salat
  • Velbekomme
Næringsindhold
VEGANSK LASAGNETTE
Indhold per portion (1 portion (597g))
Kalorier 576 Kalorier fra fedt 98
% Daglig værdi*
Fedt 10.9g17%
Mættet fedt 6g38%
Transfedt 0g
Flerumættet fedt 0.63g
Enkeltumættet fedt 0.16g
Kolesterol 0.002mg0%
Salt 2.76mg0%
Kalium 1381mg39%
Kulhydrater 92.4g31%
Fibre 9.61g40%
Sukker 12.9g14%
Protein 21.3g43%
Vitamin A 246IU5%
Vitamin C 69.1mg84%
Calcium 144mg14%
Jern 4.89mg27%
* Daglig værdi er baseret på en diæt med 2000 kalorier.
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
vegansk proteinguf med jordbær
Opskrifter

VEGANSK PROTEINGUF MED JORDBÆR

VEGANSK PROTEINGUF MED JORDBÆR – PERFEKT TIL MELLEMMÅLTID/SUND SOMMER SNACK Lækker, nemt og sundt mellemåltid, perfekt til de sommervarme dage. Vegansk proteinguf med jordbær er

Læs mere »