LÆKKER HJEMMELAVET VEGANSK PUMPKIN CHIA/OATS PUDDING- PERFEKT SUND EFTERÅRS MORGENMAD
Jeg er vild med hokkaido græskar og pumpkin spice krydderi, som jeg elsker at spise når det er efterår. Du kan spise det til alle måltider. Denne veganske hjemmelavede pudding, er super nem og laves dagen før.
Jeg elsker farven, jeg elsker smagen, jeg elsker konsistensen og jeg elsker sødmen. Jeg er kæmpe fan af at komme græskar i alt, hvad det overhovedet kan kommes i. Både ægte græskar og pumpkin spice, som godt nok ikke rigtigt har noget med græskar at gøre (eller faktisk slet ikke), men som passer perfekt sammen.
Jeg bager hokkaido-græskar ved 200º i ca. 1 time, og skraber kødet ud, når de er kølet af. Det kan så enten bruges, som det er, eller stavblendes, så det bliver en noget finere tekstur. Så opbevarer jeg det i en beholder i køleskabet og bruger det bl.a. til havregrød, overnight oats eller til hjemmelavet proteinbar. MUMS….
INGREDIENSER TIL VEGANSK PUMPKIN CHIA/OATS PUDDING
INGREDIENSLISTE:
- HAVREGRYN
- SPELTFLAGER/BYGFLAGER
- GRÆSKARPURÉ
- CHIAFRØ
- HAMPEFRØ
- HØRFRØ
- PROTEINPULVER – Med vanilje smag
- ÆRTE DRIK – Fra DRYK
FORSLAG TIL TOPPINGS:
Jeg elsker toppings og her elsker jeg at bruge årtidens frugter.
- PÆRE
- FIGEN
- DADEL
- VALNØDDER
- GRANOLA – Jeg elsker at lave granola, og du kan finde en masse GRANOLA opskrifter her på siden!
- BÆRKOMPOT – Se opskrift BÆRKOMPOT MED SJERNEANIS
- ÆBLEKOMPOT
HOW TO – VEGANSK PUMPKIN CHIA/OATS PUDDING
- Put alle ingredienserne i en blender
- Blend det godt sammen, til det får en cremet konsistens
- Hæld det i et glas som er tæt og sæt det på køl natten over
- Næste morgen tager du glasset ud og tilføjer din toppings
- VELBEKOMMEN
INSPIRATION TIL HJEMMELAVET PROTEINBAR MED HOKKAIDO & PEANUTBUTTER
Hvis du elsker græskar og pumpkin spice så skal du prøve disse sunde hjemmelavede proteinbarer, de smager helt fantastisk… MUMS….
HJEMMELAVET VEGANSK PROTEONBAR
FIND OPSKRIFT PÅ VEGANSK PUMPKIN CHIA/OATS PUDDING HER:
VEGANSK PUMPKIN CHIA/OATS PUDDING
Ingredienser
- 20 gram Havregryn
- 15 gram Speltflager
- 1 tsk Hampefrø
- 1 tsk Hørfrø
- 1 tsk Chiafrø
- 15 gram Vegansk proteinpulver (Gerne med vaniljesmag)
- 100 gram Græskarpuré
- 100 gram Ærte drik
FORSLAG TIL TOPPINGS
- Pære
- Medjoul dadler
- Figen
- Bærkompot
- Peanutbutter Granola
- Valnødder
- Æble
- Æblekompot
Noter
Fremgangsmåde
- Put alle ingredienserne i en blender.
- Blend det godt sammen til det får en cremet konsistens.
- Hæld det i et glas som er tæt og sæt det på køl natten over.
- Næste morgen tager du glasset ud og tilføjer din toppings.
- VELBEKOMMEN