VEGANSKE MADVAFLER MED FYLD – NEM OG SUND AFTENSMAD
Lækker, nem og sund kødfri aftensmad, som du kan lave på 30 min. Jeg elsker madvafler og denne opskrift er til den travle hverdag, da du både laver multigrain vafler fra Valse Møllen og falafel fra Naturli. Du kan selvfølgelig godt lave dine egne falafler hvis du har tiden til det. Det smager virkelig godt, og vaflerne fra Valse Møllen, er så lækre da de er grove og fyldt med kerner og frø. Vi alle hjemme hos os, kan lide disse veganske vafler! De kan også bruges til morgenmad med peanutbutter på, til frokost med avokado og bønner. Ja der er mange muligheder… For god ordens skyld, så er dette ikke reklame for Valse Møllen, jeg har bare smagt deres multigrain vafler og er så vild med dem. Jeg har købt Multigrain vafler i Rema 1000.
INGREDIESNER TIL VEGANSKE MADVAFLER MED FYLD
INGREDIENSLISTE:
- MULTIGRAIN VAFLER FRA VALSE MØLLEN – Jeg har købt dem i Rema 1000. Se næringsindhold HER
- FALAFEL FARS FRA NATURLI – Også købt i Rema 1000
- BAGEPULVER
- RØDKÅL
- ÆBLE
- PÆRE
- CITRON
- PERSILLE
HOW TO – VEGANSKE MADVAFLER MED KÅLSALAT & FALAFEL
- Hæld posens indhold og bagepulver i en skål. Tilsæt vand og rør rundt.
- Bag vaflerne i et forvamet vaffeljern ved middelhøj varme til de er sprøde og gyldne (ca. 3-4 minutter). Brug lidt fedtstof imellem hver bagning, så får du ekstra sprødhed.
- Form falaflerne, bag dem i airfryer, det gør vi eller steg dem på en pande.
- Bland salaten sammen.
- Anret vaflerne med fyldet og servere. Top evt. med lidt dressing.
INSPIRATION TIL HJEMMELAVET FALAFLER
Vi laver også ret tit hjemmelavet falafler, og vi elsker forskellige variationer af falafler. MUMS… Vi laver ganske almindelige falafler, edamame-falafler og rødbede falafler. PRØV DEM!
FIND OPSKRIFT PÅ VEGANSKE MADVAFLER MED KÅLSALAT & FALAFEL HER:
VEGANSKE MADVAFLER MED KÅLSALAT & FALAFEL
Ingredienser
- 1 pakke Multigrain vafler (Fra Valse Møllen)
- 1 pakke Falafel fars (Fra Naturli)
- 4 tsk Bagepulver
- 300 gram Rødkål (Kan erstattes med spidskål)
- 1 bundt Frisk persille
- 1 styk Æble
- 1 styk Pære
- 1 styk Citron (Økologisk)
Noter
- 100 gram færdigt bagt vaffel
- 150 gram salat
- 150 gram falafel
Fremgangsmåde
- Hæld posens indhold og bagepulver i en skål. Tilsæt vand og rør rundt.
- Bag vaflerne i et forvamet vaffeljern ved middelhøj varme til de er sprøde og gyldne (ca. 3-4 minutter). Brug lidt fedtstof imellem hver bagning, så får du ekstra sprødhed.
- Form falaflerne, bag dem i airfryer, det gør vi eller steg dem på en pande.
- Snit rødkål i fine strimler og pluk persille, bland det sammen i en skål.
- Riv citroen på et rivejern, bland rødkål, persille, citronskal og citronsaft sammen og lad det stå og trække.
- Skær æbler og pære i fine tern.
- Bland salaten sammen lige inden det puttes på vaflerne.
- Anret vaflerne med fyldet og server. Top evt. med lidt dressing.
- VELBEKOMMEN